Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z zielonym groszkiem i marynowanymi grzybkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Arabeska" data-source="post: 417921" data-attributes="member: 1438"><p><strong><span style="color: #FF6600">1 puszka zielonego groszku</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">mały słoiczek grzybków marynowanych</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">ryż (ilość odpowiadająca 1 torebce)</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">żółty ser - o wyraźnym smaku (ok. 10 dkg)</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">majoznez (Winiary)</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">sól, pieprz</span></strong></p><p><strong><span style="color: #FF6600">musztrada francuska z gorczycą (1 duża łyżka)</span></strong></p><p></p><p>Żółty ser ścieramy na trace. Groszek odsączamy z zalewy. </p><p>W misce mieszamy letni, ugotowany z odrobiną soli ryż (najlepszy jest ryż sypki typu paraboiled), groszek, pokrojone drobniej grzybki, ser, musztardę. Dodajemy majonez, do smaku sól i pieprz świeżo zmielony. </p><p></p><p>Jesli lubimy - do sałatki można dołożyć drobno pokrojoną natkę pietruszki. I gotowe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arabeska, post: 417921, member: 1438"] [B][COLOR=#FF6600]1 puszka zielonego groszku mały słoiczek grzybków marynowanych ryż (ilość odpowiadająca 1 torebce) żółty ser - o wyraźnym smaku (ok. 10 dkg) majoznez (Winiary) sól, pieprz musztrada francuska z gorczycą (1 duża łyżka)[/COLOR][/B] Żółty ser ścieramy na trace. Groszek odsączamy z zalewy. W misce mieszamy letni, ugotowany z odrobiną soli ryż (najlepszy jest ryż sypki typu paraboiled), groszek, pokrojone drobniej grzybki, ser, musztardę. Dodajemy majonez, do smaku sól i pieprz świeżo zmielony. Jesli lubimy - do sałatki można dołożyć drobno pokrojoną natkę pietruszki. I gotowe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z zielonym groszkiem i marynowanymi grzybkami
Top
Bottom