Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka ze świeżym szpinakiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sylwia18" data-source="post: 259892" data-attributes="member: 778"><p><strong>Sałatka ze świeżym szpinakiem</strong></p><p></p><p>50 dag świeżego szpinaku</p><p>1 duży pęczek kopru</p><p>20 dag świeżych ogórków</p><p>10 dag świeżo obranych orzechów włoskich</p><p>8 dag płatków świeżo utartego parmezanu</p><p>4 łyżki oliwy z oliwek</p><p>2 łyżki octu balsamicznego</p><p>świeżo zmielony czarny pieprz do smaku</p><p>sól do smaku</p><p></p><p>Szpinak układamy na półmisku, kładziemy na niego ogórki pokrojone w cienkie plasterki, następnie posypujemy drobno posiekanym koprem. Polewamy sosem z octu wymieszanego z oliwą, posypujemy po wierzchu posiekanymi orzechami i parmezanem. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Podajemy z grzankami lub z bagietką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sylwia18, post: 259892, member: 778"] [B]Sałatka ze świeżym szpinakiem[/B] 50 dag świeżego szpinaku 1 duży pęczek kopru 20 dag świeżych ogórków 10 dag świeżo obranych orzechów włoskich 8 dag płatków świeżo utartego parmezanu 4 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki octu balsamicznego świeżo zmielony czarny pieprz do smaku sól do smaku Szpinak układamy na półmisku, kładziemy na niego ogórki pokrojone w cienkie plasterki, następnie posypujemy drobno posiekanym koprem. Polewamy sosem z octu wymieszanego z oliwą, posypujemy po wierzchu posiekanymi orzechami i parmezanem. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Podajemy z grzankami lub z bagietką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka ze świeżym szpinakiem
Top
Bottom