Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salatka ziolowa z kuskus
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 559921" data-attributes="member: 59"><p>1 szkl couscous (przygotowac zgodnie z instrukcja) </p><p></p><p>2 lyzki soku z cytryny</p><p>2 lyzki bialego octu winnego (ale moze tez byc jablkowy) </p><p>1 lyzka musztardy dijon</p><p>4 lyzeczki miodu</p><p>po 1/2 lyzeczki soli i pieprzu </p><p>5 lyzek oliwy</p><p></p><p>2 lodygi selera</p><p>1 czerwona papryka</p><p>2 pomidory (najlepiej wloskie, ale miesisty malinowy tez bedzie doskonaly)</p><p>2 dymki</p><p>1/2 szkl natki</p><p>1 lyzka estragonu swiezego lub lyzeczka suszonego</p><p></p><p>Sok, ocet i przyprawy z czesci 2giej wymieszac razem widelcem/trzepaczka albo wstrzasnac w sloiku robiac vinaigrette (oliwa na koncu). </p><p>Kus-kus dobrze wymieszac z drobno pokrojonymi warzywami i ziolami. Dodac sos, wymieszac jeszcze raz i gotowe. </p><p></p><p>Do 3 dni mozna przetrzymywac w lodowce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 559921, member: 59"] 1 szkl couscous (przygotowac zgodnie z instrukcja) 2 lyzki soku z cytryny 2 lyzki bialego octu winnego (ale moze tez byc jablkowy) 1 lyzka musztardy dijon 4 lyzeczki miodu po 1/2 lyzeczki soli i pieprzu 5 lyzek oliwy 2 lodygi selera 1 czerwona papryka 2 pomidory (najlepiej wloskie, ale miesisty malinowy tez bedzie doskonaly) 2 dymki 1/2 szkl natki 1 lyzka estragonu swiezego lub lyzeczka suszonego Sok, ocet i przyprawy z czesci 2giej wymieszac razem widelcem/trzepaczka albo wstrzasnac w sloiku robiac vinaigrette (oliwa na koncu). Kus-kus dobrze wymieszac z drobno pokrojonymi warzywami i ziolami. Dodac sos, wymieszac jeszcze raz i gotowe. Do 3 dni mozna przetrzymywac w lodowce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salatka ziolowa z kuskus
Top
Bottom