Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salsa z pomidorków, awokado i kukurydzy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 1130403" data-attributes="member: 2755"><p>2 awokado</p><p>1 puszka kukurydzy</p><p>500 g pomidorków koktajlowych lub 3 pomidory</p><p>1 czerwona cebula</p><p>1 limonka</p><p>1/4 szklanki posiekanej kolendry</p><p></p><p>Z limonki wyciskamy sok. Miąższ awokado łyżeczką wydrążamy ze skórki i kroimy w dość grubą kostkę. Pomidorki kroimy na ćwiartki (a jeśli używamy pomidory to w kostkę grubą). Kukurydzę odsączamy. Cebulę obieramy i siekamy drobno. W misce mieszamy awokado, kukurydzę, cebulę, pomidory i kolendrę. Całość zalewamy sokiem z limonki. Wstawiamy do lodówki do przegryzienia się.</p><p></p><p>U mnie podane z <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=33778" target="_blank">pomidorowymi skrzydełkami kurczaka</a>.</p><p></p><p>[ATTACH=full]63867[/ATTACH]</p><p></p><p>źródło: &quot;Podróże kulinarne. Kuchnia meksykańska&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 1130403, member: 2755"] 2 awokado 1 puszka kukurydzy 500 g pomidorków koktajlowych lub 3 pomidory 1 czerwona cebula 1 limonka 1/4 szklanki posiekanej kolendry Z limonki wyciskamy sok. Miąższ awokado łyżeczką wydrążamy ze skórki i kroimy w dość grubą kostkę. Pomidorki kroimy na ćwiartki (a jeśli używamy pomidory to w kostkę grubą). Kukurydzę odsączamy. Cebulę obieramy i siekamy drobno. W misce mieszamy awokado, kukurydzę, cebulę, pomidory i kolendrę. Całość zalewamy sokiem z limonki. Wstawiamy do lodówki do przegryzienia się. U mnie podane z [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=33778"]pomidorowymi skrzydełkami kurczaka[/URL]. [ATTACH=full]63867[/ATTACH] źródło: "Podróże kulinarne. Kuchnia meksykańska" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salsa z pomidorków, awokado i kukurydzy
Top
Bottom