Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sandacz w cytrynowej marynacie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 913069" data-attributes="member: 10341"><p>Próba wypadła pomyślnie. Zjadłam na dwie kolacje i jeszcze poczęstowałam sąsiadkę. Była zachwycona. Dostała przepis i też będzie robiła. Tylko niezbędna jest do tego biała cebula, którą ja kupuję w supermarketach albo lepszych warzywniakach. Przed wojną nazywano ją cebulą hiszpańską.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 913069, member: 10341"] Próba wypadła pomyślnie. Zjadłam na dwie kolacje i jeszcze poczęstowałam sąsiadkę. Była zachwycona. Dostała przepis i też będzie robiła. Tylko niezbędna jest do tego biała cebula, którą ja kupuję w supermarketach albo lepszych warzywniakach. Przed wojną nazywano ją cebulą hiszpańską. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sandacz w cytrynowej marynacie*
Top
Bottom