Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Saska strucla serowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 786152" data-attributes="member: 10341"><p>Dziękuję <strong>Mi</strong> za tę opinię. Bardzo zależało mi na Twoim zdaniu. Rzeczywiście, nie przypomina to sernika, ale ilość twarogu w stosunku do pozostałych składników jest niewielka. Czasem robię drożdżowy &quot;stollen&quot;, bardziej pracochłonny, z dużą ilością bakalii. Jest cięższy od serowego, chociaż ma swój styl. Przyjdzie czas, to zamieszczę przepis. Pozdrowienia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 786152, member: 10341"] Dziękuję [B]Mi[/B] za tę opinię. Bardzo zależało mi na Twoim zdaniu. Rzeczywiście, nie przypomina to sernika, ale ilość twarogu w stosunku do pozostałych składników jest niewielka. Czasem robię drożdżowy "stollen", bardziej pracochłonny, z dużą ilością bakalii. Jest cięższy od serowego, chociaż ma swój styl. Przyjdzie czas, to zamieszczę przepis. Pozdrowienia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Saska strucla serowa
Top
Bottom