Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Scaloppine (eskalopki) z zielonym pieprzem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 196888" data-attributes="member: 160"><p>600 g cielęciny</p><p>2 łyżki maki</p><p>100 ml białego wina</p><p>1 łyzka musztardy</p><p>2 łzyki zielonego pieprzu z zalewy</p><p>oliwa, sól , pieprz</p><p></p><p>mieso pokroić w plastry, panierowac w mące, otrzepać, s,mazyć na oliwie</p><p>posolić, popieprzyć</p><p>wlać wino, odparować.</p><p>Dodać zielony pieprz i musztardę..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 196888, member: 160"] 600 g cielęciny 2 łyżki maki 100 ml białego wina 1 łyzka musztardy 2 łzyki zielonego pieprzu z zalewy oliwa, sól , pieprz mieso pokroić w plastry, panierowac w mące, otrzepać, s,mazyć na oliwie posolić, popieprzyć wlać wino, odparować. Dodać zielony pieprz i musztardę.. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Scaloppine (eskalopki) z zielonym pieprzem
Top
Bottom