Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab inaczej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sloneczko" data-source="post: 661423" data-attributes="member: 2123"><p>Przepis zamiescila w GP issys, jako autorke podaje Anne H. Danie jest pyszne i naprawde warte wyprobowania, tym bardziej, ze praktycznie &quot;robi sie samo&quot;.</p><p></p><p>składniki:</p><p>kotlety schabowe lekko tylko rozbite;</p><p>starta marchew</p><p>pieczarki</p><p>cebula</p><p>majonez</p><p></p><p></p><p>rozgrzewamy piekarnik do 180, wyjmujemy naczynie żaroodporne. cebulę z pieczarkami podsmażamy, doprawiamy solą i pieprzem. Kotlety posypujemy solą i pieprzem, na to kładziemy podsmażone pieczarki z cebulą, na to startą marchew. A na tym wszystkim</p><p>rozsmarowujemy majonez i to też grubo. Wkładamy do piekarnika w odkrytym naczyniu zaroodpornym i pieczemy aż do zbrązowienia skóki majonezowej.</p><p></p><p>Ja do cebuli i pieczarek dodaje jeszcze czosnek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sloneczko, post: 661423, member: 2123"] Przepis zamiescila w GP issys, jako autorke podaje Anne H. Danie jest pyszne i naprawde warte wyprobowania, tym bardziej, ze praktycznie "robi sie samo". składniki: kotlety schabowe lekko tylko rozbite; starta marchew pieczarki cebula majonez rozgrzewamy piekarnik do 180, wyjmujemy naczynie żaroodporne. cebulę z pieczarkami podsmażamy, doprawiamy solą i pieprzem. Kotlety posypujemy solą i pieprzem, na to kładziemy podsmażone pieczarki z cebulą, na to startą marchew. A na tym wszystkim rozsmarowujemy majonez i to też grubo. Wkładamy do piekarnika w odkrytym naczyniu zaroodpornym i pieczemy aż do zbrązowienia skóki majonezowej. Ja do cebuli i pieczarek dodaje jeszcze czosnek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab inaczej
Top
Bottom