Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="madziawoj" data-source="post: 885556" data-attributes="member: 7889"><p>Seniorko, zrobiłam już drugi raz to danie, bardzo nam i naszym gościom smakowało. Na pewno jeszcze nie raz wykorzytam Twój przepis. Mam tylko problem z samym schabem. Za każdym razem wychodzi mi trochę twardawy, a przecież wg Twoich uwag powinien byc miękki i soczysty. Tym razem po usmażeniu chwilę dusiłam same paski mięsa w rondelku, ale i tak nie uzyskałam zamierzonego efektu.</p><p>Może chodzi o grubość tych pasków? Czy możesz napisać , jakiej grubości są Twoje?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="madziawoj, post: 885556, member: 7889"] Seniorko, zrobiłam już drugi raz to danie, bardzo nam i naszym gościom smakowało. Na pewno jeszcze nie raz wykorzytam Twój przepis. Mam tylko problem z samym schabem. Za każdym razem wychodzi mi trochę twardawy, a przecież wg Twoich uwag powinien byc miękki i soczysty. Tym razem po usmażeniu chwilę dusiłam same paski mięsa w rondelku, ale i tak nie uzyskałam zamierzonego efektu. Może chodzi o grubość tych pasków? Czy możesz napisać , jakiej grubości są Twoje? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
Top
Bottom