Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 885561" data-attributes="member: 10341"><p>Witaj <strong>madziawoj. </strong>Moje paski są dokładnie takie, jak w przepisie, to znaczy najpierw kroję schab na plastry grubości 1 cm, a póżniej na paski też 1 - centymetrowe. W sumie to wychodzi taki smukły damski palec. Jesteś pierwszą osobą, której schab jest twardy. A może to wina mięsa, bo jak przeczytasz wpisy, to wszystko jest w porządku. Moja rada, niech on się dusi wobec tego jak najdłużej. Nie ma siły, żeby w końcu nie zmiękł. Jeśli jeszcze będziesz miała ochotę powtorzyc to danie, to prosze Cię, potrzymaj mięso w sosie jeszce 5 - 10 minut dłużej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 885561, member: 10341"] Witaj [B]madziawoj. [/B]Moje paski są dokładnie takie, jak w przepisie, to znaczy najpierw kroję schab na plastry grubości 1 cm, a póżniej na paski też 1 - centymetrowe. W sumie to wychodzi taki smukły damski palec. Jesteś pierwszą osobą, której schab jest twardy. A może to wina mięsa, bo jak przeczytasz wpisy, to wszystko jest w porządku. Moja rada, niech on się dusi wobec tego jak najdłużej. Nie ma siły, żeby w końcu nie zmiękł. Jeśli jeszcze będziesz miała ochotę powtorzyc to danie, to prosze Cię, potrzymaj mięso w sosie jeszce 5 - 10 minut dłużej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
Top
Bottom