Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 885720" data-attributes="member: 10341"><p>Jeszcze chciałam powiedzieć, po Twojej uwadze o obsmażaniu, żebyś nie obsmażała wszystkiego mięsa na jeden raz, tylko porcjami. Kawałki mięsa nie powinny się ze sobą stykać. Wtedy rumienią się ładnie z każdej strony. Wrzucone na patelnię zbyt dużo mięsa puszcza sok i dusi się zamiast obsmażać, przy czym twardnieje. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to jestem do dyspozycji.</p><p>Pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 885720, member: 10341"] Jeszcze chciałam powiedzieć, po Twojej uwadze o obsmażaniu, żebyś nie obsmażała wszystkiego mięsa na jeden raz, tylko porcjami. Kawałki mięsa nie powinny się ze sobą stykać. Wtedy rumienią się ładnie z każdej strony. Wrzucone na patelnię zbyt dużo mięsa puszcza sok i dusi się zamiast obsmażać, przy czym twardnieje. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to jestem do dyspozycji. Pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po bałkańsku*
Top
Bottom