Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po chińsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Bahus" data-source="post: 60076" data-attributes="member: 49"><p><strong>Schab po chińsku </strong> </p><p> </p><p>1,5 kg schabu bez kości </p><p>40 dag świeżej papryki, </p><p>50 dag pieczarek, </p><p>2 średnie cebule, </p><p>sałata zielona, </p><p>olej, papryka mielona, </p><p>sól i pieprz do smaku. </p><p></p><p>Schab drobno pokroić, podsmażyć na oleju, dodać pozostałe składniki również pokrojone w kostkę.Na końcu dodać pokrojoną w paseczki sałatę. Wszystko usmażyć.Doprawić solą, pieprzem i mieloną papryką do smaku. Podawać z ryżem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahus, post: 60076, member: 49"] [B]Schab po chińsku [/B] 1,5 kg schabu bez kości 40 dag świeżej papryki, 50 dag pieczarek, 2 średnie cebule, sałata zielona, olej, papryka mielona, sól i pieprz do smaku. Schab drobno pokroić, podsmażyć na oleju, dodać pozostałe składniki również pokrojone w kostkę.Na końcu dodać pokrojoną w paseczki sałatę. Wszystko usmażyć.Doprawić solą, pieprzem i mieloną papryką do smaku. Podawać z ryżem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab po chińsku
Top
Bottom