Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Schab po piekarsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Bahus" data-source="post: 200432" data-attributes="member: 49"><p><strong>Schab po piekarsku</strong></p><p></p><p>1 kg schabu</p><p>4 cebule</p><p>1 kg ziemniaków</p><p>1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól </p><p></p><p>Mięso umyć, osuszyć, natrzeć solą włożyć do brytfanny i piec w mocno nagrzanym piekarniku podlewając sosem spod pieczeni. Po ok. 30 min. obsypać mięso obraną i drobno posiekaną cebulą., podlać wodą i dodać obrane i pokrojone na grube plastry ziemniaki. Przyprawić solą. Piec do miękkości. Mięso przełożyć na półmisek. Pokroić w plastry posypać natką pietruszki i obłożyć ziemniakami.</p><p>Wyślij przepis znajomym</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahus, post: 200432, member: 49"] [B]Schab po piekarsku[/B] 1 kg schabu 4 cebule 1 kg ziemniaków 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól Mięso umyć, osuszyć, natrzeć solą włożyć do brytfanny i piec w mocno nagrzanym piekarniku podlewając sosem spod pieczeni. Po ok. 30 min. obsypać mięso obraną i drobno posiekaną cebulą., podlać wodą i dodać obrane i pokrojone na grube plastry ziemniaki. Przyprawić solą. Piec do miękkości. Mięso przełożyć na półmisek. Pokroić w plastry posypać natką pietruszki i obłożyć ziemniakami. Wyślij przepis znajomym [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Schab po piekarsku
Top
Bottom