Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z powidlami sliwkowymi*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 653663" data-attributes="member: 626"><p>Ponoć sól może sprawić, ze mięso wieprzkowe stwardnieje. Może to jakaś bzdura, ale wolę nie sprawdzać. Posoliłam przed włożeniem do pieca.</p><p>Bardzo smaczny schab, piekłam w glinianym garnku i nie rumieniłam, tylko przykryłam od razu pokrywą i wrzuciłam do pieca na półtorej godziny. Wyszedł super.</p><p>Sos (rzeczywiście fajny) nie wymagał już soli, dodałam nieco octu balsamicznego, zeby go uwytrawnić. </p><p>Do marynaty poszedł malinowy (bo chyba o ocet chodziło, nie sos do sałaty?).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 653663, member: 626"] Ponoć sól może sprawić, ze mięso wieprzkowe stwardnieje. Może to jakaś bzdura, ale wolę nie sprawdzać. Posoliłam przed włożeniem do pieca. Bardzo smaczny schab, piekłam w glinianym garnku i nie rumieniłam, tylko przykryłam od razu pokrywą i wrzuciłam do pieca na półtorej godziny. Wyszedł super. Sos (rzeczywiście fajny) nie wymagał już soli, dodałam nieco octu balsamicznego, zeby go uwytrawnić. Do marynaty poszedł malinowy (bo chyba o ocet chodziło, nie sos do sałaty?). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z powidlami sliwkowymi*
Top
Bottom