Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z powidlami sliwkowymi*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 843620" data-attributes="member: 59"><p>A nie ma. </p><p></p><p>Tak jak ze sliwkami, tylko suszonymi morelami sie nadziewa. </p><p>Ja zwykle robie 2-3 dziury wzdluz przez cale mieso - takie jakby tunele i tam wciskam morele. </p><p>Pieprze go, sole, czosnkuje, ziola prowansalskie (lub majeranek, ale nie za duzo, bo ostrzejszy. Wlasciwie to powinnam sprawdzic co pasuje do moreli) i do pieca. </p><p></p><p>Wole z morelami niz ten klasyczny ze sliwka.</p><p></p><p>U mnie sie zbieglo z urodzinami meza. Nadprodukcji nie bedzie - Lukasz sie ucieszy jak zostanie cos na wynos.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 843620, member: 59"] A nie ma. Tak jak ze sliwkami, tylko suszonymi morelami sie nadziewa. Ja zwykle robie 2-3 dziury wzdluz przez cale mieso - takie jakby tunele i tam wciskam morele. Pieprze go, sole, czosnkuje, ziola prowansalskie (lub majeranek, ale nie za duzo, bo ostrzejszy. Wlasciwie to powinnam sprawdzic co pasuje do moreli) i do pieca. Wole z morelami niz ten klasyczny ze sliwka. U mnie sie zbieglo z urodzinami meza. Nadprodukcji nie bedzie - Lukasz sie ucieszy jak zostanie cos na wynos. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z powidlami sliwkowymi*
Top
Bottom