Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z serem i cebulką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 806744" data-attributes="member: 17"><p>Przepyszne. Zrobiłam z dodatkiem pieczarek - lekko podsmażonych. Piekłam ok. 40 min, ale następnym razem chyba trochę dłużej potrzymam (nie mam termoobiegu) bo lubię jak schab się rozpada wręcz w ustach. Połączenie sera żółtego, cebulki i majonezu na schabie (taka pierzynka, która powoduje że suchy schab nie jest suchy) jest genialne. </p><p>Piekłam w otwartej blaszce, więc co do twardości i gumowatości o której w poście powyżej - to w pierwszej kolejności spróbowałabym piec nieco dłużej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 806744, member: 17"] Przepyszne. Zrobiłam z dodatkiem pieczarek - lekko podsmażonych. Piekłam ok. 40 min, ale następnym razem chyba trochę dłużej potrzymam (nie mam termoobiegu) bo lubię jak schab się rozpada wręcz w ustach. Połączenie sera żółtego, cebulki i majonezu na schabie (taka pierzynka, która powoduje że suchy schab nie jest suchy) jest genialne. Piekłam w otwartej blaszce, więc co do twardości i gumowatości o której w poście powyżej - to w pierwszej kolejności spróbowałabym piec nieco dłużej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab z serem i cebulką*
Top
Bottom