Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela2225" data-source="post: 283183" data-attributes="member: 1298"><p>Jeszcze nie robiłam ale napewno spróbuję bo brzmi pysznie.</p><p>Znaleziony w starej gazecie nawet nie wiem jakiej.</p><p>Składniki :</p><p>75 dkg schabu</p><p>15 dkg wędzonego boczku</p><p>25 dkg pieczarek</p><p>25 dkg żółtego sera</p><p>szklanka białego wina najlepiej wytrawnego</p><p>przyprawy (sól pieprz papryka zioła)</p><p></p><p>Schab pokroić na plastry i leko rozbić.Obsmażyć na rumiano.</p><p>Przyprawić i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.Pieczarki pokroić i podsmażyć.Schab przykryć plastrami boczku i warstwą pieczrek.</p><p>W rondelku stopić pokrojony ser podgrzewając go z winem.</p><p>Zalać tym mięso i zapiec około20 min.</p><p>Smacznego</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela2225, post: 283183, member: 1298"] Jeszcze nie robiłam ale napewno spróbuję bo brzmi pysznie. Znaleziony w starej gazecie nawet nie wiem jakiej. Składniki : 75 dkg schabu 15 dkg wędzonego boczku 25 dkg pieczarek 25 dkg żółtego sera szklanka białego wina najlepiej wytrawnego przyprawy (sól pieprz papryka zioła) Schab pokroić na plastry i leko rozbić.Obsmażyć na rumiano. Przyprawić i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.Pieczarki pokroić i podsmażyć.Schab przykryć plastrami boczku i warstwą pieczrek. W rondelku stopić pokrojony ser podgrzewając go z winem. Zalać tym mięso i zapiec około20 min. Smacznego [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Schab
Top
Bottom