Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sękacz z tortownicy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 472877" data-attributes="member: 1716"><p>Moje nie było jakoś bardzo gęste. Takie hmmm... jak krem do smarowania tortu. </p><p>Za pierwszym i drugim razem dałam czubatą łyżkę i o ile pierwsza warstwa fajnie się rozsmarowała - tak druga była ciut za cienka i zaczynał mi się zrywać za łyżką ten podpieczony wierzch. Więc od 3 warstwy dawałam po 2 takie kopiaste - ile sie dało nabrać. </p><p>Ta masa w zetknięciu z gorącym plackiem rozrzedza się i fajnie się smaruje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 472877, member: 1716"] Moje nie było jakoś bardzo gęste. Takie hmmm... jak krem do smarowania tortu. Za pierwszym i drugim razem dałam czubatą łyżkę i o ile pierwsza warstwa fajnie się rozsmarowała - tak druga była ciut za cienka i zaczynał mi się zrywać za łyżką ten podpieczony wierzch. Więc od 3 warstwy dawałam po 2 takie kopiaste - ile sie dało nabrać. Ta masa w zetknięciu z gorącym plackiem rozrzedza się i fajnie się smaruje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sękacz z tortownicy
Top
Bottom