Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
seler naciowy, kurczak, zurawina
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1599811" data-attributes="member: 2354"><p>Moim zdaniem seler naciowy drobno pokrojony nie wymaga zadnego obierania, ale taki dlugosci 10-15 cm. np. do dipow, to trzeba obrac, ale niekoniecznie obieraczka. Te dlugie wlokna sa widoczne na przekroju i zdejmuje sie je dokladnie &quot;zahaczajac&quot; np. przy pomocy noza na poczatku i sciagajac do konca, podobnie jak rabarbar. Zdejmuje sie same wlokna bez straty wartosciowej skorki pomiedzy. Polecam ten sposob.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1599811, member: 2354"] Moim zdaniem seler naciowy drobno pokrojony nie wymaga zadnego obierania, ale taki dlugosci 10-15 cm. np. do dipow, to trzeba obrac, ale niekoniecznie obieraczka. Te dlugie wlokna sa widoczne na przekroju i zdejmuje sie je dokladnie "zahaczajac" np. przy pomocy noza na poczatku i sciagajac do konca, podobnie jak rabarbar. Zdejmuje sie same wlokna bez straty wartosciowej skorki pomiedzy. Polecam ten sposob. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
seler naciowy, kurczak, zurawina
Top
Bottom