Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Selerowa z pasternakiem i szpinakiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kiiri" data-source="post: 953198" data-attributes="member: 5590"><p>[ATTACH=full]50430[/ATTACH]</p><p></p><p>Bardzo prosta, delikatna zupa. Mialam ochote na zupe, gdzie bedzie wyraznie czuc delikatna slodycz warzyw korzeniowych i dlatego postanowilam nie dodawac do niej przypraw</p><p></p><p>Skladniki:</p><p></p><p>Seler ok 400g</p><p>1 duzy pasternak</p><p>200g lisci szpinaku</p><p>sol i pieprz</p><p>1-1,2l wywaru z warzyw (lub woda + cebula)</p><p>platki migdalowe podprazone</p><p></p><p>Seler, pasternak pociac w kostke i delikatnie poddusic na odrobinie tluszczu. Zalac wywarem z warzyw, gotowac ok 20 min. Dodac szpinak, doprawic,gotowac do miekkosci. Zmiksowac, posypac platkami i gotowe.</p><p></p><p>SMACZNEGO</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kiiri, post: 953198, member: 5590"] [ATTACH=full]50430[/ATTACH] Bardzo prosta, delikatna zupa. Mialam ochote na zupe, gdzie bedzie wyraznie czuc delikatna slodycz warzyw korzeniowych i dlatego postanowilam nie dodawac do niej przypraw Skladniki: Seler ok 400g 1 duzy pasternak 200g lisci szpinaku sol i pieprz 1-1,2l wywaru z warzyw (lub woda + cebula) platki migdalowe podprazone Seler, pasternak pociac w kostke i delikatnie poddusic na odrobinie tluszczu. Zalac wywarem z warzyw, gotowac ok 20 min. Dodac szpinak, doprawic,gotowac do miekkosci. Zmiksowac, posypac platkami i gotowe. SMACZNEGO [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Selerowa z pasternakiem i szpinakiem
Top
Bottom