Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Ser a la Koryciński
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gracha" data-source="post: 1509144" data-attributes="member: 1585"><p>Tak, robiłam po raz pierwszy. Na początku stycznia dowiedziałam się o domowej produkcji, zakupiłam podpuszczkę i z powodów rodzinnych początkowo a potem chyba ze strachu odłożyłam to na przyszłość. Jednak koleżanka zaskoczyła mnie przywiezieniem ze wsi 5 l mleka &quot;od krowy&quot;. Okazało się, że robota jest prosta. Nie dodawałam kefiru tylko chlorek wapnia i podpuszczkę. Trochę za mocno uciskałam i może dlatego wyszedł mi trochę ścisły ale smaczny. Tylko z solą i odrobiną suszonej bazylii. Ważył 55 dag. A zrobiłam go dzięki Al_ince. Jutro wstawię fotkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gracha, post: 1509144, member: 1585"] Tak, robiłam po raz pierwszy. Na początku stycznia dowiedziałam się o domowej produkcji, zakupiłam podpuszczkę i z powodów rodzinnych początkowo a potem chyba ze strachu odłożyłam to na przyszłość. Jednak koleżanka zaskoczyła mnie przywiezieniem ze wsi 5 l mleka "od krowy". Okazało się, że robota jest prosta. Nie dodawałam kefiru tylko chlorek wapnia i podpuszczkę. Trochę za mocno uciskałam i może dlatego wyszedł mi trochę ścisły ale smaczny. Tylko z solą i odrobiną suszonej bazylii. Ważył 55 dag. A zrobiłam go dzięki Al_ince. Jutro wstawię fotkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Ser a la Koryciński
Top
Bottom