Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Ser a la Koryciński
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1577089" data-attributes="member: 75"><p>Pojęcia nie mam z mrożeniem, też się zastanawiałam. Najdłużej trzymam tydzień w lodówce w formie sera (później to trzeba już nacierać, a ja nie mam na to warunków, ani chęci), ale już ricottę mrożę, bo tego śladowe ilości (z serwatki po 5 l mleka. Robię już inaczej niż tutaj i na blogach, właśnie przekwaszam serwatkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1577089, member: 75"] Pojęcia nie mam z mrożeniem, też się zastanawiałam. Najdłużej trzymam tydzień w lodówce w formie sera (później to trzeba już nacierać, a ja nie mam na to warunków, ani chęci), ale już ricottę mrożę, bo tego śladowe ilości (z serwatki po 5 l mleka. Robię już inaczej niż tutaj i na blogach, właśnie przekwaszam serwatkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Ser a la Koryciński
Top
Bottom