Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 366082" data-attributes="member: 298"><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong>Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">[ATTACH=full]748[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">30 dkg sera szopskiego</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">5 dkg tartego parmezanu</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">3 jajka</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">mąka kukurydziana</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">bazylia suszona tarta</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">pieprz czerwony mielony</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">oliwa do smażenia o smaku papryczek chili</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Ser kroimy na 4 plastry.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Obsypujemy go przyprawami i obtaczamy w mące kukurydzinej oraz w jajku roztrzepanym wraz z parmezanem.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Smażymy na oliwie z każdej strony na złotawy kolor.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 366082, member: 298"] [FONT=Century Gothic][B]Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej[/B] [ATTACH=full]748[/ATTACH] 30 dkg sera szopskiego 5 dkg tartego parmezanu 3 jajka mąka kukurydziana bazylia suszona tarta pieprz czerwony mielony oliwa do smażenia o smaku papryczek chili Ser kroimy na 4 plastry. Obsypujemy go przyprawami i obtaczamy w mące kukurydzinej oraz w jajku roztrzepanym wraz z parmezanem. Smażymy na oliwie z każdej strony na złotawy kolor.[/FONT] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Ser szopski w panierce parmezanowo-kukurydzianej
Top
Bottom