Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ser typu greckiego PILOS - marynowany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KAROTKA" data-source="post: 865243" data-attributes="member: 4167"><p>Też robiłam kiedyś ze świeżym czosnkiem (miażdżyłam wyciskarką), ale tylko do przechowania przez 2-3 dni, bo podobno czosnek świeży z olejem tworzy jakieś szkodliwe substancje... </p><p>Choć sama robiłam tak od zawsze (grillowane warzywa z czosnkiem w oleju, ser marynowany, olej czosnkowy) i nigdy nic złego mi się nie przytrafiło...</p><p>Ale stałam się ostrożna i teraz daję olej czosnkowy pochodzący z długiego ogrzewania świeżego czosnku w oleju, aż się ugotuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAROTKA, post: 865243, member: 4167"] Też robiłam kiedyś ze świeżym czosnkiem (miażdżyłam wyciskarką), ale tylko do przechowania przez 2-3 dni, bo podobno czosnek świeży z olejem tworzy jakieś szkodliwe substancje... Choć sama robiłam tak od zawsze (grillowane warzywa z czosnkiem w oleju, ser marynowany, olej czosnkowy) i nigdy nic złego mi się nie przytrafiło... Ale stałam się ostrożna i teraz daję olej czosnkowy pochodzący z długiego ogrzewania świeżego czosnku w oleju, aż się ugotuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ser typu greckiego PILOS - marynowany
Top
Bottom