Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ser typu greckiego PILOS - marynowany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 865291" data-attributes="member: 59"><p>I ogorki mozna kisic na tydzien, ale jednak takie przetwory jak marynowany ser czy warzywa z grila na antipasto ogranicza pojemnosc lodowki. Robi sie je do szybkiego spozycia takze dlatego, ze trzymane dluzej by sie zepsuly. </p><p>W taki sposob to i majonez bylby 'zapasem' bo na raz go nie zjadamy, a z cwiartki jajka raczej nikt nie robi. </p><p>Myslalam, ze zapasy, to cos, czego robimy wiecej, na pozniej. Marynowany ser moze byc zjedzony jak tylko nasiaknie smakiem wszystkich przypraw i troche to trwa. Tylko, czy dlatego jest zapasem? Dlugo marynowana wolowina to tez zapas? </p><p></p><p>A gotowanie na dwa dni to raczej wygoda niz zapas. To gotowanie na jutro nie na zapas.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 865291, member: 59"] I ogorki mozna kisic na tydzien, ale jednak takie przetwory jak marynowany ser czy warzywa z grila na antipasto ogranicza pojemnosc lodowki. Robi sie je do szybkiego spozycia takze dlatego, ze trzymane dluzej by sie zepsuly. W taki sposob to i majonez bylby 'zapasem' bo na raz go nie zjadamy, a z cwiartki jajka raczej nikt nie robi. Myslalam, ze zapasy, to cos, czego robimy wiecej, na pozniej. Marynowany ser moze byc zjedzony jak tylko nasiaknie smakiem wszystkich przypraw i troche to trwa. Tylko, czy dlatego jest zapasem? Dlugo marynowana wolowina to tez zapas? A gotowanie na dwa dni to raczej wygoda niz zapas. To gotowanie na jutro nie na zapas. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ser typu greckiego PILOS - marynowany
Top
Bottom