Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Serek jogurtowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 516509" data-attributes="member: 52"><p>Ja daje oryginalny grecki Total: 150 g. Nie musi byc caly; ja daje caly, zeby mi sie nie platal po lodowce. Nastepnego dnia biore 3 lyzki tego zrobionego w domu i tez wychodzi. Za tzrecim razem daje nowy jogurt ze sklepu.</p><p>Serek powstaje tak jak twarog: poprzez odcedzanie. Im dluzej sie odcedza, tym wychodzi gestszy. Jesli ktos lubi super gesty jogurt, to tez moze troche odcedzic.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 516509, member: 52"] Ja daje oryginalny grecki Total: 150 g. Nie musi byc caly; ja daje caly, zeby mi sie nie platal po lodowce. Nastepnego dnia biore 3 lyzki tego zrobionego w domu i tez wychodzi. Za tzrecim razem daje nowy jogurt ze sklepu. Serek powstaje tak jak twarog: poprzez odcedzanie. Im dluzej sie odcedza, tym wychodzi gestszy. Jesli ktos lubi super gesty jogurt, to tez moze troche odcedzic. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Serek jogurtowy
Top
Bottom