Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Serki typu ,,Fromage fin"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 934623" data-attributes="member: 592"><p>przepis jest z książeczki ,,Potrawy mało znane z mleka, jaj i serów&quot; A. Czerni</p><p></p><p><strong>Serki typu ,,Fromage fin&quot;</strong></p><p>250 g masła( może być lekko solone)</p><p>250 g twarogu tłustego</p><p>sól jeśli masło było niesolone</p><p></p><p>utrzeć (rozetrzeć) na jednolita masę i przełożyć do 4 miseczek , i teraz do każdej dodac inny skladnik</p><p></p><p>pierwszy- grubo zmielony pieprz</p><p> drugi- z łyżka posiekanej zielonej pietruszki lub koperku ( ja dałam taki swój zamrożony)</p><p>trzecia- z połową łyżki startego na miazgę selera (dałam całą)</p><p>czwarta- z roztartym ząbkiem czosnku </p><p>pyszne </p><p>ja zrobiłam tym razem z polowy dwie wersje selerowa i koperkowa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 934623, member: 592"] przepis jest z książeczki ,,Potrawy mało znane z mleka, jaj i serów" A. Czerni [B]Serki typu ,,Fromage fin"[/B] 250 g masła( może być lekko solone) 250 g twarogu tłustego sól jeśli masło było niesolone utrzeć (rozetrzeć) na jednolita masę i przełożyć do 4 miseczek , i teraz do każdej dodac inny skladnik pierwszy- grubo zmielony pieprz drugi- z łyżka posiekanej zielonej pietruszki lub koperku ( ja dałam taki swój zamrożony) trzecia- z połową łyżki startego na miazgę selera (dałam całą) czwarta- z roztartym ząbkiem czosnku pyszne ja zrobiłam tym razem z polowy dwie wersje selerowa i koperkowa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Serki typu ,,Fromage fin"
Top
Bottom