Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik cioci Danusi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwona44" data-source="post: 667651" data-attributes="member: 4326"><p>Dopiero teraz zajrzałam ,ale zgadzam się z Kermidt,co prawda ser mozna przemielić ale chyba z kupnem mielonego nie ma problemów,a w malakserze robie po prostu z lenistwa bo wszystko wrzucam do malaksera, oprócz białek,które niestety trzeba osobno ubić .Od siebie mogę dodać,że jak większość serników po upieczeniu opada,studzę w piekarniku,można piec metodą gazetową,ja tego nie robię bo najczęściej piekę z podwójnej porcji,a i to jest mało,ale moi panowie bardzo lubią ten właśnie sernik,chociaż piekłam juz różne zawsze proszą o ten ,to tyle mniej więcej ,jak by były jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwona44, post: 667651, member: 4326"] Dopiero teraz zajrzałam ,ale zgadzam się z Kermidt,co prawda ser mozna przemielić ale chyba z kupnem mielonego nie ma problemów,a w malakserze robie po prostu z lenistwa bo wszystko wrzucam do malaksera, oprócz białek,które niestety trzeba osobno ubić .Od siebie mogę dodać,że jak większość serników po upieczeniu opada,studzę w piekarniku,można piec metodą gazetową,ja tego nie robię bo najczęściej piekę z podwójnej porcji,a i to jest mało,ale moi panowie bardzo lubią ten właśnie sernik,chociaż piekłam juz różne zawsze proszą o ten ,to tyle mniej więcej ,jak by były jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik cioci Danusi
Bottom