Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik czekoladowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 917681" data-attributes="member: 1024"><p>Cieszę się, że eksperyment się udał, ale osobiście wolę wziać gotowy ser śmietankowy z pudełka i wymieszać go łychą z pozostałymi składnikami. I pracy mniej, i efekt lepszy. Niedawno dostałam od znajomych domowy wiejski, tłusty ser, ale mimo trzykrotnego mielenia sernik nie miał tej idealnej, aksamitnej gładkości, tak charakterystycznej dla cheesecake'ów. Nawet moi panowie zauważyli, że ich ulubione ciasto ma grudki i smakuje inaczej niż zawsze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 917681, member: 1024"] Cieszę się, że eksperyment się udał, ale osobiście wolę wziać gotowy ser śmietankowy z pudełka i wymieszać go łychą z pozostałymi składnikami. I pracy mniej, i efekt lepszy. Niedawno dostałam od znajomych domowy wiejski, tłusty ser, ale mimo trzykrotnego mielenia sernik nie miał tej idealnej, aksamitnej gładkości, tak charakterystycznej dla cheesecake'ów. Nawet moi panowie zauważyli, że ich ulubione ciasto ma grudki i smakuje inaczej niż zawsze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik czekoladowy
Top
Bottom