1,2 kg sera (3 razy przekręcony przez maszynkę)
6 jaj
1 szkl. cukru
1 kost. masła roślinnego
2 łyżki budyniu
bakalie
Biszkopt już upieczony
Biszkopt przekroić wzdłuż na pół.
Ser wrzucić do garnka, dodać cukier, masło, jajka. Wszystko rozpuścić aż zacznie się prawie gotować. Rozrobić budyń w odrobinie wody. Stale mieszając masę serową dodać budyń. Dodać bakalie
Gorący ser wlać na połówkę biszkopta, przykryć drugą częścią, posypać cukrem pudrem lub lukrem.
Sera jest bardzo dużo, wychodzi naprawdę gruby sernik.
Zdjęcia dorzucę, jak tylko w końcu zrobię (pewnie za miesiąc, na urodziny chłopaków
lub dopiero na święta
).
6 jaj
1 szkl. cukru
1 kost. masła roślinnego
2 łyżki budyniu
bakalie
Biszkopt już upieczony

Biszkopt przekroić wzdłuż na pół.
Ser wrzucić do garnka, dodać cukier, masło, jajka. Wszystko rozpuścić aż zacznie się prawie gotować. Rozrobić budyń w odrobinie wody. Stale mieszając masę serową dodać budyń. Dodać bakalie
Gorący ser wlać na połówkę biszkopta, przykryć drugą częścią, posypać cukrem pudrem lub lukrem.
Sera jest bardzo dużo, wychodzi naprawdę gruby sernik.
Zdjęcia dorzucę, jak tylko w końcu zrobię (pewnie za miesiąc, na urodziny chłopaków

