Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krakowski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kuchRen" data-source="post: 18887" data-attributes="member: 158"><p>Mojej rodzince, no i mnie oczywiście, najbardziej odpowiada sernik z rosą.Naprawdę szybko się go robi, a przez to że jest pokrywany na koniec ubitą pianą z białek, nie opada i efektownie wygląda, szczególnie jak po ostygnieciu cukier z białek się karmelizuje i piana jest pokryta takimi brązowymi kropelkami stąd chyba nazwa - sernik z rosą</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuchRen, post: 18887, member: 158"] Mojej rodzince, no i mnie oczywiście, najbardziej odpowiada sernik z rosą.Naprawdę szybko się go robi, a przez to że jest pokrywany na koniec ubitą pianą z białek, nie opada i efektownie wygląda, szczególnie jak po ostygnieciu cukier z białek się karmelizuje i piana jest pokryta takimi brązowymi kropelkami stąd chyba nazwa - sernik z rosą [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krakowski
Top
Bottom