Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krawcowej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 893491" data-attributes="member: 17"><p>Upiekłam, metodą gazetową rzecz jasna. Sernik (następnego dnia po przechowywaniu w lodówce) jest: bardzo puszysty (niewiele urósł ale i minimalnie tylko opadł) i nieco kwaśny (chyba nie dodam następnym razem cytryny i kisielu, tylko budyń śmietankowy , bo w tych puszystych sernikach kwaśność mi nie pasuje). Z pwnością będę jednak piekła go oraz inne serniki puszyste również metodą gazetową. Efekt puszystości i lekkości jest zniewalający, Dziękuję za przepis a Joannie za uwagi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 893491, member: 17"] Upiekłam, metodą gazetową rzecz jasna. Sernik (następnego dnia po przechowywaniu w lodówce) jest: bardzo puszysty (niewiele urósł ale i minimalnie tylko opadł) i nieco kwaśny (chyba nie dodam następnym razem cytryny i kisielu, tylko budyń śmietankowy , bo w tych puszystych sernikach kwaśność mi nie pasuje). Z pwnością będę jednak piekła go oraz inne serniki puszyste również metodą gazetową. Efekt puszystości i lekkości jest zniewalający, Dziękuję za przepis a Joannie za uwagi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krawcowej
Top
Bottom