Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krawcowej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alll" data-source="post: 894598" data-attributes="member: 11519"><p>Samanto, czytałam to co napisałaś i miałam wrażenie jakbym czytała historię mojej kuchenki. Urządziliśmy kuchnię, potem kończyliśmy jeszcze dom i nie było czasu na pieczenie. Gwarancja uciekła.</p><p>To, że zmieniłam formy to raczej nie świadomie. </p><p>Babek do dzisiaj nie piekę. Wszystkie lądowały w śmietniku. Mnie także wysyłano na naukę pieczenia. </p><p>Wezwałam fachowca z serwisu by ją sprawdził. Zapłaciłam stówę żeby się dowiedzieć, że wszystko jest w porządku. Do dzisiaj jej nie rozgryzłam. Raz ciasto jest piękne innym razem zakalec. Kiedy udał się sernik gazetowy, szalałam ze szczęścia. Mimo wszystko od czasu do czasu ryzykuję. </p><p>Najgorsze jest to, że znajomy mnie ostrzegał przed Amicą. Opowiadał o perypetiach kogoś ze swoich znajomych właśnie z kuchenką tej firmy. A ja głupia stwierdziłam, że pewnie mieli pecha. </p><p>Teraz okazuje się, że pecha mają wszyscy Ci którzy kupują w tej firmie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alll, post: 894598, member: 11519"] Samanto, czytałam to co napisałaś i miałam wrażenie jakbym czytała historię mojej kuchenki. Urządziliśmy kuchnię, potem kończyliśmy jeszcze dom i nie było czasu na pieczenie. Gwarancja uciekła. To, że zmieniłam formy to raczej nie świadomie. Babek do dzisiaj nie piekę. Wszystkie lądowały w śmietniku. Mnie także wysyłano na naukę pieczenia. Wezwałam fachowca z serwisu by ją sprawdził. Zapłaciłam stówę żeby się dowiedzieć, że wszystko jest w porządku. Do dzisiaj jej nie rozgryzłam. Raz ciasto jest piękne innym razem zakalec. Kiedy udał się sernik gazetowy, szalałam ze szczęścia. Mimo wszystko od czasu do czasu ryzykuję. Najgorsze jest to, że znajomy mnie ostrzegał przed Amicą. Opowiadał o perypetiach kogoś ze swoich znajomych właśnie z kuchenką tej firmy. A ja głupia stwierdziłam, że pewnie mieli pecha. Teraz okazuje się, że pecha mają wszyscy Ci którzy kupują w tej firmie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik krawcowej
Top
Bottom