Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik migdałowy z polewą wiśniową
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1148569" data-attributes="member: 1024"><p>Iluano, prościej zrobić niż przygotować do wysyłki.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Właśnie piekę, w nieco innej konfiguracji składników.</p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Spód - pół na pół Digestive i mielone migdały, masa serowa:</span></p><p><span style="font-size: 26px">1000 g sera śmietankowego</span></p><p><span style="font-size: 26px">140 g śmietany 18%</span></p><p><span style="font-size: 26px">100 g białej czekolady</span></p><p><span style="font-size: 26px">1/2 szklanki cukru</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 op. cukru waniliowego</span></p><p><span style="font-size: 26px">5 średnich jajek</span></p><p><span style="font-size: 26px">2 łyżki maizeny</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 łyżka skrobi z tapioki</span></p><p><span style="font-size: 26px">duży chlust amaretto</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">Przepyszny wyszedł, rozpływa się w ustach. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1148569, member: 1024"] Iluano, prościej zrobić niż przygotować do wysyłki. Właśnie piekę, w nieco innej konfiguracji składników. [SIZE=7]Spód - pół na pół Digestive i mielone migdały, masa serowa: 1000 g sera śmietankowego 140 g śmietany 18% 100 g białej czekolady 1/2 szklanki cukru 1 op. cukru waniliowego 5 średnich jajek 2 łyżki maizeny 1 łyżka skrobi z tapioki duży chlust amaretto Przepyszny wyszedł, rozpływa się w ustach. [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik migdałowy z polewą wiśniową
Top
Bottom