Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik mocno cytrynowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1007686" data-attributes="member: 4258"><p>Aguś, szkoda że nie dostałaś digestive. One jednak inaczej smakują niż petitki. </p><p>Do wszystkich serników dodaję <strong>mąkę pszenną</strong> , nie ziemniaczaną. Wydaje mi się, że mąka ziemniaczana zbyt &quot;zbija&quot;masę serową, a tu chodzi głównie o jej zagęszczenie.</p><p></p><p>edit</p><p></p><p>pamiętaj o bardzo dokładnym oczyszczeniu cytryn z pestek, nawet tych drobniutkich, bo one są straszecznie gorzkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1007686, member: 4258"] Aguś, szkoda że nie dostałaś digestive. One jednak inaczej smakują niż petitki. Do wszystkich serników dodaję [B]mąkę pszenną[/B] , nie ziemniaczaną. Wydaje mi się, że mąka ziemniaczana zbyt "zbija"masę serową, a tu chodzi głównie o jej zagęszczenie. edit pamiętaj o bardzo dokładnym oczyszczeniu cytryn z pestek, nawet tych drobniutkich, bo one są straszecznie gorzkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik mocno cytrynowy
Top
Bottom