Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik na zimno z truskawkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="eposka" data-source="post: 93704" data-attributes="member: 42"><p>Jak jest taki że można smarowac i nie słony to chyba się nada taki trzykrotnie mielony śmietankowy. On jest też paczkowany w folię i jest w dośc zbornej kostce. Wyczuwa się strukturę sera, ale bardzo delikatnie.</p><p>Philadelphia pewnie jest w Polsce, ale tylko w jakichś wybranych delikatesach, najszybciej w Warszawce. U nas nie widziałam.</p><p></p><p>ewa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eposka, post: 93704, member: 42"] Jak jest taki że można smarowac i nie słony to chyba się nada taki trzykrotnie mielony śmietankowy. On jest też paczkowany w folię i jest w dośc zbornej kostce. Wyczuwa się strukturę sera, ale bardzo delikatnie. Philadelphia pewnie jest w Polsce, ale tylko w jakichś wybranych delikatesach, najszybciej w Warszawce. U nas nie widziałam. ewa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik na zimno z truskawkami
Top
Bottom