Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik pomarańczowy wg M. Roux
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 914504" data-attributes="member: 17"><p>Sernik smaczny, ale jak dla mnie zbyt &quot;maślana&quot; struktura, taka mażąca się. To oczywiście na skutek dodania soku z pomarańczy (a dodałam mniej, a i tak ciasto było rzadkie, jak pisała Joanna, jak na naleśniki). Smak pomarańczowy z poczatku nie jest zbyt dobrze wyczuwalny, bardziej po 24 godz., ale jak dla mnie nie rekompensuje tej mażącej sie struktury ciasta. Oczywiście sam pomysł na śmietankowy sernik pomarańczowy jest fantastyczny i pomyślę o nadaniu sernikowi smaku pomarańczowego w inny sposób (skórka, miąższ ?)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 914504, member: 17"] Sernik smaczny, ale jak dla mnie zbyt "maślana" struktura, taka mażąca się. To oczywiście na skutek dodania soku z pomarańczy (a dodałam mniej, a i tak ciasto było rzadkie, jak pisała Joanna, jak na naleśniki). Smak pomarańczowy z poczatku nie jest zbyt dobrze wyczuwalny, bardziej po 24 godz., ale jak dla mnie nie rekompensuje tej mażącej sie struktury ciasta. Oczywiście sam pomysł na śmietankowy sernik pomarańczowy jest fantastyczny i pomyślę o nadaniu sernikowi smaku pomarańczowego w inny sposób (skórka, miąższ ?) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik pomarańczowy wg M. Roux
Top
Bottom