Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik pomarańczowy wg M. Roux
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 914527" data-attributes="member: 1024"><p>Alice, a dlaczego nie dodałaś skórki tylko sam sok ? Otarta skórka z czterech pomarańczy najzupełniej wystarczy do zaromatyzowania masy serowej i nadania jej kapitalnego, lekko wytrawnego posmaku, który jest moim zdaniem główną atrakcją tego ciasta.</p><p>Mój sernik miał strukturę niezwykle kremową, ale nie mażącą się. Dawał się bez problemu kroić na porcje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 914527, member: 1024"] Alice, a dlaczego nie dodałaś skórki tylko sam sok ? Otarta skórka z czterech pomarańczy najzupełniej wystarczy do zaromatyzowania masy serowej i nadania jej kapitalnego, lekko wytrawnego posmaku, który jest moim zdaniem główną atrakcją tego ciasta. Mój sernik miał strukturę niezwykle kremową, ale nie mażącą się. Dawał się bez problemu kroić na porcje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik pomarańczowy wg M. Roux
Top
Bottom