Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Sernik szpinakowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 699336" data-attributes="member: 1716"><p>A może - by ten szpinak w tych kłebach był bardziej wyrazisty i zielony zamiast dusić go z cebulą wrzucić na chwilkę do wrzątku osolonego z odrobiną cukru i zaraz przelać go lodowatą wodą, osączyć - i w takiej postaci dodać do serniczka. Zmięknie wystarczająco w pieczeniu a może nie straci na zieloności i pozostanie bardziej pokłebiony?</p><p>Gdybam bo nie robiłam nic w ten sposób...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 699336, member: 1716"] A może - by ten szpinak w tych kłebach był bardziej wyrazisty i zielony zamiast dusić go z cebulą wrzucić na chwilkę do wrzątku osolonego z odrobiną cukru i zaraz przelać go lodowatą wodą, osączyć - i w takiej postaci dodać do serniczka. Zmięknie wystarczająco w pieczeniu a może nie straci na zieloności i pozostanie bardziej pokłebiony? Gdybam bo nie robiłam nic w ten sposób... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Sernik szpinakowy
Top
Bottom