Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
SERNIK TEŚCIOWEJ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 758517" data-attributes="member: 7687"><p><em>( podpiekłam bo bałąm sie że wilgotny ser spowoduje zakalec w cieście ?! ) </em>]</p><p></p><p>Podam swoją metodę, aby spód nie wilgotniał od sera:</p><p>przed wyłożeniem sera na cieście rozprowadzam rozbełtane białko (nie ubite) a na to sypie przez sitko albo prosto z torebki kakao.</p><p>Jak ciasto jest jasne to dodatkowo będzie ładny kontrastowy pasek. Ważne, że ta metoda sprawdza się. Powodzenia ewelinko111.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 758517, member: 7687"] [I]( podpiekłam bo bałąm sie że wilgotny ser spowoduje zakalec w cieście ?! ) [/I]] Podam swoją metodę, aby spód nie wilgotniał od sera: przed wyłożeniem sera na cieście rozprowadzam rozbełtane białko (nie ubite) a na to sypie przez sitko albo prosto z torebki kakao. Jak ciasto jest jasne to dodatkowo będzie ładny kontrastowy pasek. Ważne, że ta metoda sprawdza się. Powodzenia ewelinko111. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
SERNIK TEŚCIOWEJ
Top
Bottom