Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik truskawkowy na zimno
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="lemina" data-source="post: 1157069" data-attributes="member: 1681"><p>Nie sądzę, żeby żelatyny w proszku było mniej, czy więcej niż tej w listkach. Może źle się rozpuściła, może jej za mało trochę było? Proponuję spróbować jeszcze raz i dać np 2x więcej żelatyny niż wcześniej. Ja kiedyś się do agaru zraziłam - zrobiłam coś i mi się ściąć nie chciało... U mnie w sklepie jest tylko w listkach, więc taką używam, ale u mamy robiłam z normalną żelatyną (sypaną) i też dobre wyszło - ścięło się tak, jak miało się ściąć...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lemina, post: 1157069, member: 1681"] Nie sądzę, żeby żelatyny w proszku było mniej, czy więcej niż tej w listkach. Może źle się rozpuściła, może jej za mało trochę było? Proponuję spróbować jeszcze raz i dać np 2x więcej żelatyny niż wcześniej. Ja kiedyś się do agaru zraziłam - zrobiłam coś i mi się ściąć nie chciało... U mnie w sklepie jest tylko w listkach, więc taką używam, ale u mamy robiłam z normalną żelatyną (sypaną) i też dobre wyszło - ścięło się tak, jak miało się ściąć... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik truskawkowy na zimno
Top
Bottom