Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik w czekoladowym cieście
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1674003" data-attributes="member: 59"><p>Dziękuję, Joanno. Ze składników wygląda na więcej... </p><p>Buko, nigdy nie byłam za ciastami, ciasteczkami. Nie piekłam częściej jak 2x w miesiącu. Teraz jeszcze mniej głównie dlatego, że chłopcy się z ciastkami dokładają. </p><p>Mały jak zrobił brownies ostatnie to stały 10 dni! A mówiłam, żeby piekł tydzień później... Małżonek widzę, że sporo przytył. Dla mnie nie ma nic gorszego jak zafundować sobie mieszankę mąki z cukrem. Stawy bolą natychmiast i chodzę zmęczona i otumaniona. Kubie zmienia się smak na bardziej męski, szybciej sięgnie po najzwyklejsza kanapkę jak ciasto. Mały za serem nie przepada, to wynik byłej alergii na mleko. Widzisz w jakim kierunku to idzie? Zostanę sama z furą ciasta, na które nie mam miejsca w lodowce. Ile czasu mogę trzymać ser w temperaturze pokojowej? Będzie mnie dobijać później kazdego dnia? </p><p></p><p>W muffinach zrobiłabym po jednym kleksie sera dla smaku. Tak tylko żeby sprawdzić jak razem to idzie. Zapakować mogę do pracy czy szkoły i jakoś pójdzie, nawet jak będzie ich tuzin. </p><p>Brownies było 9 z małej blaszki. </p><p>Najchętniej wyeliminowałabym cukier i mąkę w 100% z domu, ale ten numer nie przejdzie.</p><p></p><p>Teraz doczytałam!!!!!!! POŁOWA! waży kilo! DWA kilo ciasta! Nie ma szans.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1674003, member: 59"] Dziękuję, Joanno. Ze składników wygląda na więcej... Buko, nigdy nie byłam za ciastami, ciasteczkami. Nie piekłam częściej jak 2x w miesiącu. Teraz jeszcze mniej głównie dlatego, że chłopcy się z ciastkami dokładają. Mały jak zrobił brownies ostatnie to stały 10 dni! A mówiłam, żeby piekł tydzień później... Małżonek widzę, że sporo przytył. Dla mnie nie ma nic gorszego jak zafundować sobie mieszankę mąki z cukrem. Stawy bolą natychmiast i chodzę zmęczona i otumaniona. Kubie zmienia się smak na bardziej męski, szybciej sięgnie po najzwyklejsza kanapkę jak ciasto. Mały za serem nie przepada, to wynik byłej alergii na mleko. Widzisz w jakim kierunku to idzie? Zostanę sama z furą ciasta, na które nie mam miejsca w lodowce. Ile czasu mogę trzymać ser w temperaturze pokojowej? Będzie mnie dobijać później kazdego dnia? W muffinach zrobiłabym po jednym kleksie sera dla smaku. Tak tylko żeby sprawdzić jak razem to idzie. Zapakować mogę do pracy czy szkoły i jakoś pójdzie, nawet jak będzie ich tuzin. Brownies było 9 z małej blaszki. Najchętniej wyeliminowałabym cukier i mąkę w 100% z domu, ale ten numer nie przejdzie. Teraz doczytałam!!!!!!! POŁOWA! waży kilo! DWA kilo ciasta! Nie ma szans. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik w czekoladowym cieście
Bottom