Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik w czekoladowym cieście
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1678318" data-attributes="member: 59"><p>Zrobiłam Joanno, choć opinie Anki i Janie mnie nie zachęciły. Rzeczywiście 3+ można dać. Ciekawe tylko kto to 3+ zje. </p><p>Opinia młodszego meh. Starszy: średniak. </p><p>Do tego, że doznania smakowe mocno średnie dochodzi fakt, że roboty więcej, bo jednak dwie masy to zawsze 2 masy. </p><p>Wyszły bardzo różnej gęstości. Sernik normalny ale masa z mąką bardzo ścisła. Nie pomaga to ani pakowaniu w muffinkowa formę, ani temu by wierzch ładnie wyglądał. </p><p>Myślę że to właśnie różnica w gęstości i ciężkości sprawiła że Krysi wyszły krowie placki. Sernik wyrósł i zapadł się przy stygnieciu. </p><p></p><p>Podsumowując, na pewno nie będę powtarzać. </p><p></p><p>[ATTACH=full]100512[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1678318, member: 59"] Zrobiłam Joanno, choć opinie Anki i Janie mnie nie zachęciły. Rzeczywiście 3+ można dać. Ciekawe tylko kto to 3+ zje. Opinia młodszego meh. Starszy: średniak. Do tego, że doznania smakowe mocno średnie dochodzi fakt, że roboty więcej, bo jednak dwie masy to zawsze 2 masy. Wyszły bardzo różnej gęstości. Sernik normalny ale masa z mąką bardzo ścisła. Nie pomaga to ani pakowaniu w muffinkowa formę, ani temu by wierzch ładnie wyglądał. Myślę że to właśnie różnica w gęstości i ciężkości sprawiła że Krysi wyszły krowie placki. Sernik wyrósł i zapadł się przy stygnieciu. Podsumowując, na pewno nie będę powtarzać. [ATTACH=full]100512[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik w czekoladowym cieście
Bottom