Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik wiedenski bez spodu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 123278" data-attributes="member: 2354"><p>Ja robilam w takiej sredniej foremce tortowej, jak na zwykly tort i wyjdzie taki na 10-12 cm wysoki, pi x oko, ale nie polecam (tak mysle) robic z duzej ilosci w malej formie. Lepiej zrobic w 2 srednich takich foremkach niz podwojna porcje w jednej. Zreszta wyprobuj sama to zobaczysz. Moim zdaniem sernik jest za ciezki aby dobrze wyszedl z podwojnej porcji w normalnej foremce na tort. Ile to jest - 22 c. srednicy czy cos takiego? Anerite.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 123278, member: 2354"] Ja robilam w takiej sredniej foremce tortowej, jak na zwykly tort i wyjdzie taki na 10-12 cm wysoki, pi x oko, ale nie polecam (tak mysle) robic z duzej ilosci w malej formie. Lepiej zrobic w 2 srednich takich foremkach niz podwojna porcje w jednej. Zreszta wyprobuj sama to zobaczysz. Moim zdaniem sernik jest za ciezki aby dobrze wyszedl z podwojnej porcji w normalnej foremce na tort. Ile to jest - 22 c. srednicy czy cos takiego? Anerite. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik wiedenski bez spodu
Top
Bottom