Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik z jogurtów bałkańskich
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwki" data-source="post: 756297" data-attributes="member: 9388"><p>chcialam sie dopytac o pieczenie w kapieli wodnej. Jak zabezpieczyc - uszczelnic tortownice ( tortownice moge wsadzic do drugiej wiekszej zaroodpornej formy ) . Pieklam raz owinelam tortownice folia aluminiowa, ale nie jest na tyle szeroka, wiec zlaczylam dwa kawalki , probujac &quot;zwinac&quot; szew jak najszczelniej, ale i tak dostalo sie troche wody. Na szczescie ciasto sie nie rozmoklo , ale wolalabym tego uniknac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwki, post: 756297, member: 9388"] chcialam sie dopytac o pieczenie w kapieli wodnej. Jak zabezpieczyc - uszczelnic tortownice ( tortownice moge wsadzic do drugiej wiekszej zaroodpornej formy ) . Pieklam raz owinelam tortownice folia aluminiowa, ale nie jest na tyle szeroka, wiec zlaczylam dwa kawalki , probujac "zwinac" szew jak najszczelniej, ale i tak dostalo sie troche wody. Na szczescie ciasto sie nie rozmoklo , ale wolalabym tego uniknac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik z jogurtów bałkańskich
Top
Bottom