Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik z rosą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="owieczka" data-source="post: 9749" data-attributes="member: 57"><p>alice, czary mary i nie jest za sprawa budyniu i zoltek. Mi zawsze wychodzi tak jak na zdjeciu. Moim zdaniem powinnas go potrzymac troche dluzej w piecu bo skoro widzisz, ze juz teraz jest cos nie tak to mozesz niedlugo stanac twarza w twarz z niedopieczonym sernikiem. Jesli mozesz uratowac swoj sernik to tylko teraz. Za krotko trzymalas w piecu, ten sernik jesli jest z piana to siedzi tam o jakies 20 minut dluzej i ma szanse dojsc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="owieczka, post: 9749, member: 57"] alice, czary mary i nie jest za sprawa budyniu i zoltek. Mi zawsze wychodzi tak jak na zdjeciu. Moim zdaniem powinnas go potrzymac troche dluzej w piecu bo skoro widzisz, ze juz teraz jest cos nie tak to mozesz niedlugo stanac twarza w twarz z niedopieczonym sernikiem. Jesli mozesz uratowac swoj sernik to tylko teraz. Za krotko trzymalas w piecu, ten sernik jesli jest z piana to siedzi tam o jakies 20 minut dluzej i ma szanse dojsc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik z rosą
Top
Bottom