Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 593966" data-attributes="member: 5092"><p>Blacha 35x20x6 cm, ponieważ nie mam tortownicy o przekroju 30 cm czarnej - w innej u mnie sie nie upiecze. Moja koleżanka piecze w tortownicy o przekroju 28 cm ale wtedy jest ryzyko, ze beza może zlecieć. </p><p>Kruche owszem, ale to ciasto nie jest typowym kruchym, lecz raczej półkruchym ciastem a do takich smaruję zawsze a napewno pod sernik.</p><p>Natomiast ta beza kokosowa jest z wierzchu złotawa w środku biała i nie jest kleista bo bym jej nie polecała. Jest taka powiedziałabym chrupka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 593966, member: 5092"] Blacha 35x20x6 cm, ponieważ nie mam tortownicy o przekroju 30 cm czarnej - w innej u mnie sie nie upiecze. Moja koleżanka piecze w tortownicy o przekroju 28 cm ale wtedy jest ryzyko, ze beza może zlecieć. Kruche owszem, ale to ciasto nie jest typowym kruchym, lecz raczej półkruchym ciastem a do takich smaruję zawsze a napewno pod sernik. Natomiast ta beza kokosowa jest z wierzchu złotawa w środku biała i nie jest kleista bo bym jej nie polecała. Jest taka powiedziałabym chrupka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik
Top
Bottom