Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 926180" data-attributes="member: 75"><p>To wlasnie sernik z mego dziecinstwa, kiedy to twarog/ser byly tylko w kostkach, badz od baby. Nielatwo teraz o taki nie przemielony.</p><p>Mnie bardzo odpowiada, ze on bez dna jest, tzn bez spodu.</p><p></p><p>A, jak widac, na te forme, co pomylkowo uzylam, tej porcji jest za malo, powinno byc poltora. Na zdjeciu forma o wym 20x30 cm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 926180, member: 75"] To wlasnie sernik z mego dziecinstwa, kiedy to twarog/ser byly tylko w kostkach, badz od baby. Nielatwo teraz o taki nie przemielony. Mnie bardzo odpowiada, ze on bez dna jest, tzn bez spodu. A, jak widac, na te forme, co pomylkowo uzylam, tej porcji jest za malo, powinno byc poltora. Na zdjeciu forma o wym 20x30 cm. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik
Top
Bottom