Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Serniki pieczone w słoiku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1509042" data-attributes="member: 59"><p>Spod gruby moze, ale sam sernik bardzo wysoki. </p><p></p><p>Ja na wynos robie bez spodu na bardzo szybko. To moze mm? </p><p>250g serka kremowego, syropu z agawy do smaku (ale kupilam cukier trzcinowy musze zobaczyc jak sie sprawdza) i 1 jajko. </p><p>Wlewam mase do wysmarowanych maslem pojemniczkow zaroodpornych. </p><p>Pieke jak zwykly sernik, nie w kapieli wodnej. Przez grube szklo to on i tak nie ma szans sie przypiec na spodzie czy bokach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1509042, member: 59"] Spod gruby moze, ale sam sernik bardzo wysoki. Ja na wynos robie bez spodu na bardzo szybko. To moze mm? 250g serka kremowego, syropu z agawy do smaku (ale kupilam cukier trzcinowy musze zobaczyc jak sie sprawdza) i 1 jajko. Wlewam mase do wysmarowanych maslem pojemniczkow zaroodpornych. Pieke jak zwykly sernik, nie w kapieli wodnej. Przez grube szklo to on i tak nie ma szans sie przypiec na spodzie czy bokach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Serniki pieczone w słoiku
Top
Bottom