Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernikowe niebo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnkaP" data-source="post: 1623228" data-attributes="member: 6990"><p>W kwestii sernika się nie wypowiem, bo nie piekłam z tego przepisu, ale mogę polecić ten ser: <a href="http://osm-srem.pl/produkty/maslo-sery-twarogowe/serek-sremski.html" target="_blank">http://osm-srem.pl/produkty/maslo-sery-twa...ek-sremski.html</a></p><p>Nie wiem, jak z dostępnością w innych regionach, ale w Wielkopolsce nie ma problemu. W mojej okolicy czasem mówi się na ten ser &quot;śmietankowy&quot;, chociaż na opakowaniu nic takiego nie jest napisane. W każdym razie klasyczne serniki piekę właśnie z tego sera, dobrze się rozciera widelcem czy mieszadłami miksera, więc nie trzeba go mleć. &quot;Wiaderkowych&quot; serów też używam, ale do takich serników, które w założeniu mają mieć bardziej kremową konsystencję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnkaP, post: 1623228, member: 6990"] W kwestii sernika się nie wypowiem, bo nie piekłam z tego przepisu, ale mogę polecić ten ser: [URL="http://osm-srem.pl/produkty/maslo-sery-twarogowe/serek-sremski.html"]http://osm-srem.pl/produkty/maslo-sery-twa...ek-sremski.html[/URL] Nie wiem, jak z dostępnością w innych regionach, ale w Wielkopolsce nie ma problemu. W mojej okolicy czasem mówi się na ten ser "śmietankowy", chociaż na opakowaniu nic takiego nie jest napisane. W każdym razie klasyczne serniki piekę właśnie z tego sera, dobrze się rozciera widelcem czy mieszadłami miksera, więc nie trzeba go mleć. "Wiaderkowych" serów też używam, ale do takich serników, które w założeniu mają mieć bardziej kremową konsystencję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernikowe niebo
Top
Bottom